CDD On Demand

De Europese Unie heeft beperkende maatregelen aangekondigd als reactie op de crisis in Oekraïne. Onze partner Acuris Risk Intelligence heeft nieuwe verklaringen afgelegd met betrekking tot de huidige sanctieomgeving tegen Rusland. Deze verklaring houdt in dat Acuris Risk Intelligence er alles aan zal doen om eventuele wijzigingen binnen 24 uur in de database op te nemen. Aangezien de koppeling tussen SCOPE CDD On Demand en Acuris Risk Intelligence real-time is, betekent dit dat de resultaten ook binnen 24 uur in de compliance check zichtbaar zijn. Op sanctielijsten staan personen en entiteiten die onderworpen zijn aan financiële beperkingen om terrorismebestrijdingsregimes en het witwassen van geld over de hele wereld te verbieden. Als u zakendoet, wilt u natuurlijk zeker weten dat u relaties opbouwt met de juiste mensen. Het is daarom belangrijk om de zakenrelatie goed te screenen voor u een zakelijke relatie aangaat. Met CDD On Demand Solution kunt u uw klanten dagelijks monitoren. Wanneer tijdens de dagelijkse controle een mogelijke match wordt gevonden voor een van de personen of bedrijven op de monitoringlijst, ontvangt u hiervan bericht. Mocht u een melding krijgen, dan kunt u direct actie ondernemen. De monitorfunctie op CDD On Demand is een jaar geldig. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om dit automatisch te verlengen.  Samen met onze partners zorgen wij voor een up-to-date software platform waar u op kunt vertrouwen.

API Integratie

De CDD On Demand oplossing is eenvoudig in bestaande softwareapplicaties in te bouwen om snel extra functionaliteiten toe te kunnen voegen

SCOPE FinTech Solutions beschikt over de benodigde functionaliteiten om op eenvoudige wijze gedeeltes van het cliëntenonderzoek uit te voeren. Deze controles kunnen via API’s ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen systemen, hebben alle benodigde softwaresystemen over verschillende afdelingen direct toegang tot de relevante CDD informatie.

Naadloze integratie met de SCOPE CDD Cloud-API

De CDD On Demand oplossing kan worden geïntegreerd in een bestaand systeem. Gegevensuitwisseling en interactie met de CDD-portal gebeurt via een API. Dankzij de API kunnen handelingen afgerond worden in een ander systeem, zonder dat het gebruikelijke systeem wordt verlaten. Zo kan een gebruiker de CDD-controles uitvoeren in een bestaand systeem, bijvoorbeeld de CRM-software die binnen de organisatie gebruikt wordt. Uitzonderingen kunnen handmatig verwerkt worden in de SCOPE CDD Cloud–portal.