CDD On Demand

API Integratie

De CDD On Demand oplossing is eenvoudig in bestaande softwareapplicaties in te bouwen om snel extra functionaliteiten toe te kunnen voegen

SCOPE FinTech Solutions beschikt over de benodigde functionaliteiten om op eenvoudige wijze gedeeltes van het cliëntenonderzoek uit te voeren. Deze controles kunnen via API’s ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen systemen, hebben alle benodigde softwaresystemen over verschillende afdelingen direct toegang tot de relevante CDD informatie.

Naadloze integratie met de SCOPE CDD Cloud-API

De CDD On Demand oplossing kan worden geïntegreerd in een bestaand systeem. Gegevensuitwisseling en interactie met de CDD-portal gebeurt via een API. Dankzij de API kunnen handelingen afgerond worden in een ander systeem, zonder dat het gebruikelijke systeem wordt verlaten. Zo kan een gebruiker de CDD-controles uitvoeren in een bestaand systeem, bijvoorbeeld de CRM-software die binnen de organisatie gebruikt wordt. Uitzonderingen kunnen handmatig verwerkt worden in de SCOPE CDD Cloud–portal.