Skip to content

API Integratie

De CDD On Demand oplossing is eenvoudig in bestaande softwareapplicaties in te bouwen om snel extra functionaliteiten toe te kunnen voegen

SCOPE FinTech Solutions beschikt over de benodigde functionaliteiten om op eenvoudige wijze gedeeltes van het cliëntenonderzoek uit te voeren. Deze controles kunnen via API’s ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld aan uw eigen systemen, hebben alle benodigde softwaresystemen over verschillende afdelingen direct toegang tot de relevante CDD informatie.

Naadloze integratie met de SCOPE CDD Cloud-API

De CDD On Demand oplossing kan worden geïntegreerd in een bestaand systeem. Gegevensuitwisseling en interactie met de CDD-portal gebeurt via een API. Dankzij de API kunnen handelingen afgerond worden in een ander systeem, zonder dat het gebruikelijke systeem wordt verlaten. Zo kan een gebruiker de CDD-controles uitvoeren in een bestaand systeem, bijvoorbeeld de CRM-software die binnen de organisatie gebruikt wordt. Uitzonderingen kunnen handmatig verwerkt worden in de SCOPE CDD Cloud–portal.

Partners

Voor de totstandkoming van de CDD On Demand oplossing / de CDD Cloud Portal (voor large accounts) wordt samengewerkt met verschillende partners.

Acuris Risk Intelligence: Acuris Risk Intelligence levert data die noodzakelijk is voor het uitvoeren van de verplichte achtergrondcontroles van personen en bedrijven met de Cloud Service van CDD On Demand. Acuris Risk Intelligence is een wereldwijd opererende specialist in nieuws, onderzoek, analyse en data voor financiële professionals.

Kamer van Koophandel: Voor een onderzoek naar Nederlandse UBO’s en concernverbanden maakt de CDD On Demand oplossing gebruik van uittreksels van de Kamer van Koophandel.
Microsoft Azure: SCOPE FinTech Solutions is al ruim 20 jaar Microsoft Partner en heeft hiermee aan alle eisen voldaan die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt onder meer een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in. Daarnaast biedt het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament voor nieuwe ontwikkelingen, waarmee de software-oplossingen van SCOPE FinTech Solutions sneller en gemakkelijker integreren met andere toepassingen.
Balieplus: Balieplus helpt advocaten om zo efficiënt mogelijk te ondernemen, in de overtuiging dat elke advocaat het best tot zijn recht komt als hij zich niet hoeft bezig te houden met allerlei organisatorische zaken. In dat kader zal de CDD On Demand oplossing de advocatuur dan ook als muziek in de oren klinken, want advocaten worden op deze wijze op de best mogelijke wijze ontzorgd waardoor zij zich volledig kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten.
DPO Consultancy: SCOPE FinTech Solutions heeft een samenwerking met een externe Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming (FG)) voor de CDD-oplossingen van SCOPE. De DPO heeft een onafhankelijke positie. De DPO beoordeelt onder andere de genomen veiligheidsmaatregelen. Daarnaast waarborgt de DPO de naleving van de verschillende wetten die betrekking hebben op gegevensverwerking. Voorafgaand aan de samenwerking heeft er een assessment plaatsgevonden om te toetsen en vaststellen in welke mate SCOPE FinTech Solutions aan de eisen van de AVG voldoet.