Skip to content

Awards

Welkom op de Awards-pagina van SCOPE FinTech Solutions!​

 Hier vieren we de prestaties en erkenningen die we door de jaren heen hebben mogen ontvangen. Bij SCOPE FinTech Solutions streven we naar innovatie en het leveren van vooruitstrevende diensten binnen de financiële technologie sector.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de prijzen die we hebben gewonnen. Blijf op de hoogte van onze nieuwste successen en ontdek waarom SCOPE FinTech Solutions een toonaangevende naam is binnen de wereld van FinTech.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin financiële technologie grenzen verlegt en mogelijkheden creëert. Bedankt voor uw interesse en steun.

SCOPE FinTech Solutions Awards

Top 10 RegTech Solutions providers in Europa, 2024​

SCOPE FinTech Solutions heeft onlangs een prijs ontvangen als “Top RegTech Solutions Provider in Europe 2024”, gepresenteerd door Financial Services Review. Deze jaarlijkse lijst erkent tien vooraanstaande bedrijven in Europa die innovatieve RegTech-oplossingen leveren en de markt significant beïnvloeden. Bas van der Veer, Salesmanager binnen SCOPE FinTech Solutions, deelde zijn inzichten, onze producten en toekomstvisie tijdens een interview met het tijdschrift. Hieronder volgt een uitgebreide blik op hun succesverhaal en de kernpunten uit het gesprek met Bas van der Veer.