CDD On Demand

shutterstock_628231355

CDD On Demand updates december en januari

Leestijd: 3 min.

In het kort

Nieuwe manier van credits aanschaffen voor bestaande klanten

Sinds kort kunnen bestaande klanten in de portal nieuwe credits aanschaffen die daarna meteen op hun account staan. Rechtsboven is een nieuwe optie op credits aan te schaffen. Men hoeft dus niet meer op de website credits te kopen! U ontvangt daarna een e-mail met uw factuur in PDF-formaat.

Zoekmachine screening ook mogelijk in batch controle

Vanuit de batch controle is het ook mogelijk een zoekmachine screening uit te voeren. De gebruiker kan eigen zoektermen voor personen en bedrijven invoeren:

 

Mogelijkheid om toelichting toe te voegen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om toelichting toe te voegen. Vooral de zoekmachine resultaten kunnen reden zijn voor extra toelichting. Dit wordt toegevoegd aan het rapport:

 

Extra monitoring rapport

Monitor match rapport

Het rapport wat gegenereerd wordt na het bevestigen van een match. Dit is nagenoeg gelijk aan het CDD Persoon/bedrijf check rapport.

Monitor client rapport*

Het rapport toont van wanneer tot wanneer de client gemonitord is, of en wanneer er matches gevonden zijn gedurende de monitoring periode. *alleen beschikbaar voor de CDD On Demand webversie, niet voor API.

Nieuw! Monitor overzicht alle klanten

Het rapport toont een overzicht van alle cliënten op de monitoringlijst. Beschikbaar vanaf Monitoringlijst.

Zie het onderstaande voorbeeld:

 

Verbeterde lijsten; zoekmogelijkheid en meer klanten per pagina

Om het overzicht te bewaren bij grotere aantallen bevatten de lijsten (bijvoorbeeld de lijsten met het relatie-overzicht en het monitoringsoverzicht) meer items per pagina en een hebben een zoekfunctionaliteit gekregen.

Algemene voorwaarden & privacy statement

Zodra wij een nieuwe versie hebben van de algemene voorwaarden en/of het privacy statement kunnen we deze door bestaande gebruikers opnieuw laten accepteren.

Deze krijgen zij dan te zien na het inloggen:

 

Onderhoud en storingen notificatie

Om gebruikers te informeren over actuele storingen/onderhoud is er de mogelijkheid toegevoegd om een notificatie blok te tonen met instelbare:

  • Begin- en einddatum en -tijd
  • Tekst
  • Uitgebreide tekst in dialoog