Skip to content
Een dag vol inzichten met SCOPE's klanten- partnermiddag

Een dag vol inzichten met SCOPE’s klanten- & partnermiddag

Leestijd: 2 min.

Op dinsdag 16 april, verzamelden we ons in het Novotel Amsterdam Schiphol voor een middag vol interactie, inzicht en verbinding. Het was een gelegenheid waar we onze gewaardeerde klanten en partners mochten verwelkomen op een informatieve bijeenkomst over innovatie en samenwerking. 

Bas van der Veer, onze salesmanager, trapte onze klantendag af met een warm “goedemiddag” en nam ons mee op een reis door het succesvolle jaar van SCOPE. Er werd teruggeblikt naar de afgelopen klanten- & partnermiddag en de nieuwe features die er het afgelopen jaar bij zijn gekomen. Ook wierp Bas een blik in de toekomst, met een heldere uitleg over de strategie, visie en missie van SCOPE Fintech Solutions met een duidelijke begrenzing van het terrein waarop SCOPE actief is met als hoogtepunt de introductie van de nieuwe Data Outreach Module en ID&V-functie en gevolgd door een live demonstratie van dit nieuwe product. 

De dag vervolgde met inspirerende presentaties van enkele opmerkelijke sprekers. Werner Briene en Rogier Meijer, werkzaam bij de Kamer van Koophandel, legden op fascinerende wijze het handelsregister en de functies van de Kamer van Koophandel uit. Hun bijdrage verrijkte ons begrip van de zakelijke omgeving waarin we opereren, met behulp van de Kamer van Koophandel, en wat hier allemaal bij komt kijken.  

Harm Groot Kormelink en David Zwarts van Delta Capita vertelden over hun werk om de Surinaamse financiële markt veiliger te maken en hoe SCOPE’s software daarbij een cruciale rol speelt. De persoonlijke verhalen van hun tijd in Suriname en de bevindingen die zij hebben opgedaan, inclusief hun samenwerking met de NOB bank en Tabto group, waren inspirerend en onderhoudend. 

François Dieleman van LexisNexis deelde zijn inzichten over ethische standaarden, de missie van RELX en de diverse (data) producten die LexisNexis te bieden heeft t.b.v. clientonderzoek. Zijn presentatie benadrukte het belang van ethiek en integriteit in ons dagelijks werk en versterkte ons commitment aan verantwoord ondernemen en gaf een leuke inkijk in o.a. de gelicenseerde content die LexisNexis te bieden heeft om de adverse media-component in de SCOPE oplossingen uit te breiden. 

Als laatste aan woord was Sagar Rohrbach, bedrijfsanalist bij SCOPE, die ons meer gedetailleerde informatie gaf over de gepresenteerde nieuwe functies en de manieren om ervoor te zorgen dat deze functies nauwkeurig worden geïmplementeerd. Verder gaf Sagar inzicht in de roadmap voor 2024 met wanneer welk nieuw product of feature gereleased wordt en wat er allemaal nog meer in de ontwikkelpijplijn zit voor de verschillende productlijnen.  

Na deze presentaties was het tijd om te ontspannen en informatie met elkaar te delen tijdens een gezellige borrel. Het bespreken van nieuwe strategieën, de ontwikkelingen binnen de markt, en de groei van de toekomst als hoofdonderwerp, onder het genot van een hapje en drankje. 

We willen onze dankbaarheid uitspreken aan alle sprekers, de partners en de klanten bedanken die deze dag tot een geweldige dag hebben gemaakt. Dankzij jullie deelname hebben wederom een erg leuke en inspirerende klanten- & partnermiddag gehad.