Skip to content
fijne feestdagen scope 2023/2024

Een Warme Groet en Beste Wensen voor het Nieuwe Jaar

Leestijd: 2 min.

Terwijl het jaar 2023 ten einde loopt, willen wij bij SCOPE FinTech Solutions deze gelegenheid aangrijpen om onze klanten te bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. 

Vieren met een Doel

Ook dit jaar kiezen we er bij SCOPE FinTech Solutions opnieuw voor om geen traditionele kerstkaarten te versturen. In plaats daarvan zetten wij ons in voor lokale goede doelen, waarbij we de middelen die normaal gesproken aan kerstkaarten worden besteed, doneren aan organisaties die zich inzetten voor een goed doel.

Onze Gekozen Goede Doelen voor 2023

Dit jaar hebben we drie fantastische organisaties uitgekozen om te steunen:

  • Stichting Prakkie: Dit echtpaar zet zich in om voedselzekerheid te bieden aan de minderbedeelden in Hoofddorp en omstreken. Hun werk draagt bij aan het voeden van gezinnen en individuen die het hard nodig hebben, vooral tijdens deze koude maanden.
  • Speel-o-theek De Blokkendoos in Hoofddorp: De Blokkendoos biedt kinderen de mogelijkheid om te leren en te groeien door middel van spel. Hun inzet om educatief speelgoed toegankelijk te maken voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, is iets waar wij graag aan bijdragen.
  • Dierenopvang Haarlemmermeer: Deze organisatie zet zich met hart en ziel in voor de verzorging en het welzijn van dieren in nood. Zij vangen zwerfdieren op en dieren waarvan afstand is gedaan, een inspirerende missie die wij graag ondersteunen.

Een Blik Vooruit naar 2024

Terwijl we vooruitkijken naar het nieuwe jaar, blijven we ons inzetten om onze dienstverlening en oplossingen te verbeteren. We kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en naar de nieuwe mogelijkheden die 2024 ons zal brengen.

Namens het gehele team van SCOPE FinTech Solutions wensen we u fijne feestdagen en een succesvol en gezond en vreugdevol 2024!