Skip to content
shutterstock_267766277

Het gebruiksgemak van CDD On Demand volgens RE/MAX Haarlemmermeer

Leestijd: 2 min.

RE/MAX de Makelaars van de Haarlemmermeer zetten naar tevredenheid al enkele maanden CDD On Demand in voor het screenen, controleren en monitoren van hun klanten in het kader van de Wwft en Sanctiewet. 

RE/MAX zocht al een tijd naar een oplossing voor het controleren van hun klanten en gezien de onregelmatige toestroom van klanten binnen de makelaardij was CDD On Demand de perfecte oplossing. Door middel van het simpele creditsysteem en geen bijkomende abonnement-kosten zijn ze alleen genoodzaakt credits in te zetten in het geval van een nieuwe klant. Dit bespaart een hoop maandelijkse kosten en biedt de flexibiliteit waar ze naar zochten. 

Dennis de Haan: “Als makelaars zijn wij verplicht om alle partijen waar wij zaken mee doen volgens de Wwft te checken. Nadat wij een aantal aanbieders getest hebben zijn wij uiteindelijk zaken gaan doen met SCOPE FinTech Solutions. De CDD On Demand tool werkt snel, simpel en efficiënt. De rapportage die het systeem genereert is professioneel, helder, overzichtelijk en voldoet aan de eisen die aan ons worden gesteld als makelaars; daarnaast zitten wij niet vast aan contracten en is het een laagdrempelige manier om de juiste informatie te genereren. Wij zijn dik tevreden! 

Probeer het nu zelf en vraag hier gratis credits aan voor uw eigen Wwft cliëntenonderzoek! 

023-2100700
demakelaarsvan@remax.nl
www.makelaars-in-haarlemmermeer.nt