Hoe werkt het?

De CDD On Demand oplossing van SCOPE FinTech werkt eenvoudig. U koopt credits en ontvangt een e-mail met een activatielink en inloggegevens voor het portaal. Daarna kunt u meteen beginnen met het checken en screenen van personen in de CDD On Demand omgeving. Wij gebruik een dubbele authenticatie (inloggen met een extra inlogcode op uw mobiele telefoon) om misbruik van de dienst te voorkomen. Gegevens om het screenen van personen te ondersteunen worden o.a. verleend door Company.info.

U kunt credits aanschaffen op deze website middels iDeal of CreditCard. De minimum afname is 10 credits.

a

Een CDD profiel in 4 stappen

1.

Via deze website koopt u credits voor de CDD on demand oplossing

2.

U ontvangt een e-mail met uw persoonlijke inlogcode. De credits staan automatisch op uw account

3.

U zoekt een persoon of bedrijf in het zoekveld van de CDD On Demand cloud portal

4.

U vraagt de informatie op van de juiste persoon en download een uitgebreid rapport voor uw administratie

Het credit systeem

De Customer Due Diligence on demand oplossing werkt op basis van een creditsysteem. Met twee credits kunt u één zoekopdracht uitvoeren, met twee credits kunt u na de zoekopdracht de details ophalen van een persoon of bedrijf en het downloaden van een rapport kost geen credits. Een check waarbij de persoon of het bedrijf die u zoekt ook daadwerkelijk op een (sanctie)lijst staat, en waarvan u de informatie ophaalt en rapport download kost dan dus vier credits. De verbruikskosten van de dienst zijn dus afhankelijk van de gevonden resultaten en in de meeste gevallen bent u al klaar met maar twee credits!

1

Zoeken naar een persoon of bedrijf kost twee credits. Indien uit een zoekopdracht blijkt dat de gegevens uit de zoekopdracht overeenkomen met iemand op een (sanctie)lijst, krijgt u een lijst gepresenteerd met twintig mogelijke resultaten. De resultaten worden voorzien van een matchscore, hoe hoger de matchscore hoe hoger het resultaat staat. Indien er meer dan twintig resultaten gevonden zijn en er een vervolgopvraging noodzakelijk is kost dat een extra credit.

2

Indien de ingevoerde persoon of bedrijf niet gevonden wordt op een (sanctie)lijst, kunt u meteen een CDD rapport downloaden zonder dat het credits kost. Een persoon of bedrijf die niet op een (sanctie)lijst staat, wat het vaakst zal voorkomen, kost dus altijd maar twee credits.

3

Indien de persoon of het bedrijf wél op een (sanctie)lijst staat, kunt u met twee credits de details ophalen. Hierna heeft u weer de mogelijkheid om het CDD rapport te downloaden zonder dat dit credits kost. Een persoon of bedrijf die dus wél op een (sanctie)lijst staat, kost dus altijd vier credits.

Over Customer Due Diligence on demand

SCOPE FinTech Solutions is na de ontwikkeling van de Know Your Customer Portal door gegaan met het ontwikkelen van een Customer Due Diligence oplossing voor zowel grote als kleine bedrijven. Met de Customer Due Diligence On Demand bepaalt u zelf hoeveel credits u koopt afhankelijk van de behoefte van uw bedrijf. Een check kost twee of vier credits.

De zoekopdracht kost twee credits. Het ophalen van de details van een persoon of bedrijf kost twee credits en het rapport is gratis. Informatie over personen, UBO’s en bedrijven wordt onder ander uit de database van Company.Info gehaald. 

Grotere CDD behoefte? Ook hier bieden wij de oplossing!

De CDD oplossing van SCOPE FinTech Solutions is er ook voor bedrijven met een grotere CDD behoefte. U betaalt dan eenmalige opstart kosten en daarna een maandelijks fee voor het gebruik van de software. U heeft dan altijd toegang tot uw eigen geïntegreerde Customer Due Diligence omgeving. De SCOPE CDD Oplossing is ook uit te breiden met onze SCOPE KYC Cloud Portal en ons CRM systeem voor een totaaloplossing.

Neem voor meer informatie over een eigen geïntegreerde CDD omgeving contact met ons op. 

Over SCOPE FinTech Solutions

SCOPE marketing technology b.v. is opgericht in 1987. Een echte pionier in de Nederlandse ICT branche. Al dertig jaar helpen wij de Nederlandse markt aan een professioneel CRM-systeem, met een groot, loyaal klantenbestand waar de focus ligt op de financiële branche. Na dertig jaar CRM-systemen gebouwd, ontwikkeld en verkocht te hebben werd het tijd voor SCOPE marketing technology b.v. om het productsegment uit te breiden. Precies dertig jaar na de oprichting van SCOPE marketing technology introduceerden wij twee nieuwe producten, de SCOPE KYC Cloud oplossing en de SCOPE CDD Portal

Klantendag SCOPE 2015

Disclaimer: SCOPE Fintech Solutions streeft ernaar dat de via de CDD on Demand beschikbaar gestelde data actueel, volledig en feitelijk juist is. Door gebruik te maken van deze service accepteert u echter dat onjuistheden en/of onvolledigheden niet compleet uit te sluiten zijn en dat SCOPE Fintech Solutions voor dergelijke onjuistheden en/of onvolledigheden op geen enkele wijze aansprakelijk is.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch