CDD On Demand

De Europese Unie heeft beperkende maatregelen aangekondigd als reactie op de crisis in Oekraïne. Onze partner Acuris Risk Intelligence heeft nieuwe verklaringen afgelegd met betrekking tot de huidige sanctieomgeving tegen Rusland. Deze verklaring houdt in dat Acuris Risk Intelligence er alles aan zal doen om eventuele wijzigingen binnen 24 uur in de database op te nemen. Aangezien de koppeling tussen SCOPE CDD On Demand en Acuris Risk Intelligence real-time is, betekent dit dat de resultaten ook binnen 24 uur in de compliance check zichtbaar zijn. Op sanctielijsten staan personen en entiteiten die onderworpen zijn aan financiële beperkingen om terrorismebestrijdingsregimes en het witwassen van geld over de hele wereld te verbieden. Als u zakendoet, wilt u natuurlijk zeker weten dat u relaties opbouwt met de juiste mensen. Het is daarom belangrijk om de zakenrelatie goed te screenen voor u een zakelijke relatie aangaat. Met CDD On Demand Solution kunt u uw klanten dagelijks monitoren. Wanneer tijdens de dagelijkse controle een mogelijke match wordt gevonden voor een van de personen of bedrijven op de monitoringlijst, ontvangt u hiervan bericht. Mocht u een melding krijgen, dan kunt u direct actie ondernemen. De monitorfunctie op CDD On Demand is een jaar geldig. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om dit automatisch te verlengen.  Samen met onze partners zorgen wij voor een up-to-date software platform waar u op kunt vertrouwen.

CDD

DAPAS Software is live met CDD On Demand!

Afgelopen maandag is DAPAS Software in productie gegaan met CDD On Demand. Vanaf nu kunnen de klanten van DAPAS Software heel eenvoudig compliance checks uitvoeren, direct vanuit de Dapas Compliance Manager. Hierdoor kunnen de klanten van DAPAS (Accountantskantoren en Administratiekantoren) zeer eenvoudig aan de Wwft voldoen en wordt een hoop tijd bespaard.

Lees meer
CDD

Financiële sancties Rusland – wat moet u ermee?

Als reactie op de inval van Rusland op Oekraïne worden er veel sancties opgelegd aan Russische personen en bedrijven. Maar wat moeten banken, verzekeraars, trustkantoren en andere financiële instellingen doen als er nieuwe sancties zijn opgelegd?

Lees meer
CDD

Vernieuwde zoekmachine screening in CDD On Demand

Er is een nieuwe versie van de zoekmachine screening in CDD On Demand. Hebt u ooit geprobeerd uw cliënten te googelen? Het vinden van goede data voor client controles is erg moeilijk, met name voor kleine, lokale bedrijven en natuurlijke personen.

Lees meer
CDD

We hebben opnieuw de Microsoft Silver Partner-status in Application Development behaald!

Microsoft heeft ons de Silver Partner-status toegekend in de catergorie Applicatieontwikkeling.
Deze status laat zien dat SCOPE marketing technologiy de technische mogelijkheden bij het ontwerpen, ontwikkelen en bewaken van cloud- en webgebaseerde applicaties voor klanten in Azure of Microsoft 365 uitstekend beheerst. Hiermee behoren we tot de top 5% van Microsoft-partners wereldwijd.

Lees meer