Skip to content
Optimaliseer Uw Compliance Processen met CDD On Demand

Optimaliseer Uw Compliance Processen met CDD On Demand

Leestijd: 2 min.

In een zakelijke omgeving is het voldoen aan wet- en regelgeving essentieel voor integriteit en vertrouwen. Ontdek hoe CDD On Demand niet alleen cliëntonderzoek verbetert, maar ook uitblinkt in compliance checks, UBO-verificaties, monitoring en risicobeoordelingen. Door innovatieve functies te integreren, bieden wij een alles-in-één oplossing om uw bedrijf te helpen voldoen de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Het waarborgen van integriteit en vertrouwen binnen uw bedrijf vereist naleving van wet- en regelgeving. CDD On Demand biedt een geavanceerde oplossing die uw cliëntonderzoek, compliance checks, UBO-verificaties, monitoring en risicobeoordelingen naar een hoger niveau tilt. Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen bij het naleven van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Het hart van onze applicatie ligt in het uitvoeren van grondige compliance checks. Met slechts één druk op de knop controleert CDD On Demand of een persoon of organisatie onderhevig is aan sancties, valt onder Politiek Prominente Personen (PEP), in negatieve media wordt genoemd, een gediskwalificeerd bestuurder is en meer. Dankzij onze uitgebreide compliance check kunt u met vertrouwen zakendoen.

Snel en Efficiënt Cliëntonderzoek

Onze geavanceerde UBO-check is eenvoudig, snel en doeltreffend. Voer een bedrijfsnaam of KvK-nummer in en ontvang binnen enkele seconden informatie over de UBO, mogelijke UBO of de UBO-connectie. Door middel van reguliere KvK-uittreksels zorgen we voor een transparant en naadloos proces.

Real-time Monitoring voor Directe Actie

Wachten op periodieke controles is verleden tijd. CDD On Demand biedt niet alleen een momentopname, maar houdt ook voortdurend toezicht op uw cliënten. Dagelijkse screening zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen in het profiel van uw cliënten. Ontvang meldingen over relevante wijzigingen en neem direct proactieve maatregelen. Dit bespaart u kostbare tijd, geld en elimineert de noodzaak om de check handmatig opnieuw uit te voeren.

Automatische Risicobeoordeling voor Tijdwinst en Nauwkeurigheid

Een innovatie in CDD On Demand is de automatische risicobeoordeling, die uw risicobeleid vertaalt in een flexibele, nauwkeurige en tijdbesparende evaluatie. Het resultaat is een gewaarmerkt PDF-document dat dienstdoet als onweerlegbaar bewijsstuk in het cliëntdossier. Uw compliance-processen waren nog nooit zo gestroomlijnd!

CDD On Demand biedt niet alleen een antwoord op compliance, maar stelt bedrijven ook in staat om vooruitstrevend te zijn. Door compliance checks, UBO-verificaties, monitoring en risicobeoordelingen te integreren, bieden wij een allesomvattende oplossing die niet alleen voldoet aan huidige normen, maar ook voorbereid is op toekomstige uitdagingen in de wereld van regelgeving.

Investeer in de kracht van compliant zakendoen met ons innovatieve platform. Vraag nu uw proefaccount aan en ontvang 2 gratis credits om direct te beginnen met uw compliance checks. Ontdek hoe CDD On Demand uw bedrijf kan transformeren in een veilige en compliant omgeving.