CDD On Demand

"Wij helpen onze klanten zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen"

Over SCOPE FinTech Solutions

SCOPE marketing technology b.v. is opgericht in 1987. Een echte pionier in de Nederlandse ICT branche. Al meer dan dertig jaar helpen wij de Nederlandse markt aan een professioneel CRM-systeem, met een groot, loyaal klantenbestand waar de focus ligt op de financiële branche.

Na dertig jaar CRM-systemen gebouwd, ontwikkeld en verkocht te hebben werd het tijd voor SCOPE marketing technology b.v. om het productsegment uit te breiden. Precies dertig jaar na de oprichting van SCOPE marketing technology introduceerden wij twee nieuwe producten, de SCOPE KYC Cloud Portal en de CDD On Demand oplossing. 

CDD On Demand

SCOPE FinTech Solutions richt zich vooral op financiële instellingen en ondersteunt deze bedrijven bij het nakomen van wettelijke Wwft- en MiFID II-verplichtingen rondom hun cliënten.

SCOPE FinTech Solutions levert hiervoor onder meer de Cloud service CDD On Demand. CDD On Demand is ontwikkeld voor accountants, administratiekantoren, financiële dienstverleners en belastingadviseurs. Een ander product van SCOPE FinTech Solutions is de SCOPE KYC Cloud Portal gebouwd om te voldoen aan de Europese MiFID II Know Your Customer verplichtingen

The team

Fred van 't Hoff

CEO

RICK KAUWEN

Research engineer

ERIC PIETERSE

Developer

Bas van der Veer

Sales manager

Talitha Dirven

Project Manager

Mark HEUZEN

Business AnalYst

SAGAR ROHRBACH

Business Analyst

KOEN VAN HAASTEREN

BUSINESS ANALYST

MARIA P. VILLUENDAS

MARKETING SPECIALIST

Contact informatie

Quotes van klanten

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Lees ons privacy statement en/of algemene voorwaarde voor meer informatie over gegevensverwerking