Skip to content

"Wij helpen u om Wwft-compliant te zijn en veilig zaken te doen zonder risico’s"

Over SCOPE FinTech Solutions

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van professionele CRM-systemen aan de Nederlandse markt, zette SCOPE marketing technology b.v. eind 2017 twee nieuwe producten op de kaart: het SCOPE KYC Cloud Portal en de CDD On Demand oplossing; beide ontwikkeld om klanttevredenheid verder te optimaliseren. Met ons uitgebreide en loyale klantbestand voortbouwend op succesverhalen uit het verleden streven we er naar om continue innovatieve technologische oplossingen te blijven leveren voor financiële professionals overal ter wereld. 

Marketing Technology

CDD On Demand

SCOPE FinTech Solutions richt zich vooral op financiële instellingen en ondersteunt deze bedrijven bij het nakomen van wettelijke Wwft- en MiFID II-verplichtingen rondom hun cliënten.

SCOPE FinTech Solutions levert hiervoor onder meer de Cloud service CDD On Demand. CDD On Demand is ontwikkeld voor accountants, administratiekantoren, financiële dienstverleners en belastingadviseurs. Een ander product van SCOPE FinTech Solutions is de SCOPE KYC Cloud Portal gebouwd om te voldoen aan de Europese MiFID II Know Your Customer verplichtingen

CDD On Demand

SCOPE FinTech Solutions is bij uitstek de keuze voor financiële instellingen en biedt uitgebreide ondersteuning om aan hun Wwft-verplichtingen te voldoen. Met CDD On Demand kunnen accountants, administratiekantoren en andere poortwachters binnen enkele ogenblikken aan de slag met achtergrondcontroles van cliënten – waardoor naleving moeiteloos verloopt!

Het team

Fred van 't Hoff

CEO

Rick Kauwen

Research engineer

Eric Pieterse

Developer

Bas van der Veer

Sales manager

Ruby Hovenier

Ruby Hovenier

Digital Marketeer

Sagar Rohrbach

Business Analyst

Talitha Dirven

Finance and Operations Manager

Quotes van klanten

Contact us

Disclaimer: SCOPE FinTech Solutions streeft ernaar dat de via de CDD on Demand beschikbaar gestelde data actueel, volledig en feitelijk juist is. Door gebruik te maken van deze service accepteert u echter dat onjuistheden en/of onvolledigheden niet compleet uit te sluiten zijn en dat SCOPE FinTech Solutions voor dergelijke onjuistheden en/of onvolledigheden op geen enkele wijze aansprakelijk is.

Contact information

+31 (0) 23 517 9200

Wijkermeerstraat 5, 2131 HB in Hoofddorp

Monday to Friday from 9 AM to 5 PM

Except for Holidays

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Lees ons privacy statement en/of algemene voorwaarden voor meer informatie over gegevensverwerking