Skip to content

"Wij helpen onze klanten zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen"

Over SCOPE FinTech Solutions

SCOPE marketing technology b.v. is opgericht in 1987. Een echte pionier in de Nederlandse ICT branche. Al meer dan dertig jaar helpen wij de Nederlandse markt aan een professioneel CRM-systeem, met een groot, loyaal klantenbestand waar de focus ligt op de financiële branche.

Na dertig jaar CRM-systemen gebouwd, ontwikkeld en verkocht te hebben werd het tijd voor SCOPE marketing technology b.v. om het productsegment uit te breiden. Precies dertig jaar na de oprichting van SCOPE marketing technology introduceerden wij twee nieuwe producten, de SCOPE KYC Cloud Portal en de CDD On Demand oplossing. 

CDD On Demand

SCOPE FinTech Solutions richt zich vooral op financiële instellingen en ondersteunt deze bedrijven bij het nakomen van wettelijke Wwft- en MiFID II-verplichtingen rondom hun cliënten.

SCOPE FinTech Solutions levert hiervoor onder meer de Cloud service CDD On Demand. CDD On Demand is ontwikkeld voor accountants, administratiekantoren, financiële dienstverleners en belastingadviseurs. Een ander product van SCOPE FinTech Solutions is de SCOPE KYC Cloud Portal gebouwd om te voldoen aan de Europese MiFID II Know Your Customer verplichtingen

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

  Toestemming AVG

  Lees ons privacy statement en/of algemene voorwaarde voor meer informatie over gegevensverwerking

  The team

  Fred van 't Hoff

  CEO

  RICK KAWEN

  Research engineer

  ERIC PIETERE

  Developer

  Bas van der Veer

  Sales manager

  Talitha Dirven

  Project Manager

  Mark HEUZEN

  Business AnalYst

  SAGAR ROHRBACH

  Business Analyst

  KOEN VAN HAASTEREN

  BUSINESS ANALYST

  MARIA P. VILLUENDAS

  MARKETING SPECIALIST

  Quotes van klanten