Skip to content

"Wij helpen onze klanten zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen"

Over SCOPE FinTech Solutions

SCOPE marketing technology b.v. is opgericht in 1987. Een echte pionier in de Nederlandse ICT branche. Al meer dan dertig jaar helpen wij de Nederlandse markt aan een professioneel CRM-systeem, met een groot, loyaal klantenbestand waar de focus ligt op de financiële branche.

Na dertig jaar CRM-systemen gebouwd, ontwikkeld en verkocht te hebben werd het tijd voor SCOPE marketing technology b.v. om het productsegment uit te breiden. Precies dertig jaar na de oprichting van SCOPE marketing technology introduceerden wij twee nieuwe producten, de SCOPE KYC Cloud Portal en de CDD On Demand oplossing. 

Nieuwe ontwikkelingen

Naast CRM-software heeft SCOPE FinTechSolutions sinds 2017 twee nieuwe softwareoplossingen op de markt gebracht ter ondersteuning van de financiële dienstverleners. 

De SCOPE Know Your Customer en de CDD On Demand oplossing.

De softwareoplossingen zijn ontwikkeld om het on boarding-proces te digitaliseren en boetes van autoriteiten te voorkomen. Naast het digitaliseren van het on boarding-proces zijn de oplossingen ook – zo goed als mogelijk – compliant met de regelgeving. De AVG, MiFID II en de Wwft zijn meegenomen in de ontwikkeling van zowel de KYC Cloud Oplossing en de CDD On Demand oplossing.

De wereld staat niet stil en onze software ook niet. Wij zijn constant bezig met het verder ontwikkelen van onze oplossingen. Wij voegen nieuwe functionaliteiten toe en passen het zo nodig aan naar vernieuwde regelgeving.

CDD On Demand

SCOPE FinTech Solutions richt zich vooral op financiële instellingen en ondersteunt deze bedrijven bij het nakomen van wettelijke Wwft- en MiFID II-verplichtingen rondom hun cliënten.

SCOPE FinTech Solutions levert hiervoor onder meer de Cloud service CDD On Demand. CDD On Demand is ontwikkeld voor accountants, administratiekantoren, financiële dienstverleners en belastingadviseurs. Een ander product van SCOPE FinTech Solutions is de SCOPE KYC Cloud Portal gebouwd om te voldoen aan de Europese MiFID II Know Your Customer verplichtingen

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

  Toestemming AVG

  Lees ons privacy statement en/of algemene voorwaarde voor meer informatie over gegevensverwerking

  Het team

  Bente van 't Hoff

  Digital Marketing Specialist

  Koen van haasteren

  Business Analist

  Fred van 't Hoff

  CEO, opperhoofd

  Bas van der Veer

  Sales manager

  Yasmée Kilsdonk

  Sales & Marketing Support

  Talitha Dirven

  Project Manager

  Joris Dekker

  Account manager

  Quotes van klanten