Skip to content

Partners

Word vandaag nog een partner bij SCOPE FinTech Solutions en geniet van alle voordelen van het partnerschap.

Voor de totstandkoming van de CDD On Demand oplossing / de CDD Cloud Portal (voor large accounts) wordt samengewerkt met verschillende partners. Neem contact op om ook een partner te worden.

Become a partner!

Microsoft Azure

SCOPE FinTech Solutions is al ruim twintig jaar Microsoft Partner en heeft hiermee aan alle eisen voldaan die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt onder meer een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in. Daarnaast biedt het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament voor nieuwe ontwikkelingen, waarmee de software-oplossingen van SCOPE FinTech Solutions sneller en gemakkelijker integreren met andere toepassingen. Een aantal pluspunten van Microsoft Azure:

Beveiliging Microsoft Azure helpt om klantgegevens veilig te houden. Privacy: Microsoft Azure geeft klanten eigendom en controle over hun gegevens. Naleving: Microsoft Azure voldoet aan wereldwijde normen. Betrouwbaarheid en flexibiliteit: Microsoft Azure houdt uw applicaties draaiend en uw gegevens beschikbaar.

Acuris risk Intelligence

Acuris Risk Intelligence levert data, die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de verplichte achtergrondcontroles van personen en bedrijven met de Cloud Service van CDD On Demand. Acuris Risk Intelligence is een wereldwijd opererende specialist in nieuws, onderzoek, analyse en data voor financiële professionals.

Sinds de oprichting in 2000 is Acuris Risk Intelligence een groeiende onderneming gericht op informatiemerken, verenigd door gemeenschappelijke kenmerken zoals sectorkennis, analytische vaardigheden, eigen gegevens en oplossingen voor het bieden van maximale waarde. 

KVK

Voor een onderzoek naar Nederlandse UBO’s en concernverbanden maakt de CDD On Demand oplossing gebruik van uittreksels van de Kamer van Koophandel.

DPO Consultancy

WEB-IQ

Eurius

Privacy Direct

SCOPE FinTech Solutions heeft een samenwerking met Privacy
Direct voor de CDD On Demand-producten. Privacy Direct is een jong, dynamisch privacy advies bureau.

Privacy Direct ervoor dat u blijft voldoen aan de strenge
privacyregels. Zo kunnen Data Privacy hoge boetes of reputatieschade aan uw bedrijf/organisatie als gevolg van privacyschendingen voorkomen.

Balieplus

Balieplus helpt advocaten om zo efficiënt mogelijk te ondernemen, in de overtuiging dat elke advocaat het best tot zijn recht komt als hij zich niet hoeft bezig te houden met allerlei organisatorische zaken. De CDD On Demand oplossing zal de advocaten ontzorgen waardoor zij zich volledig kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten.

Vanwege de samenwerking krijgen leden van Balieplus tien procent extra credits als ze via Balieplus gebruik maken van de door SCOPE aangeboden dienst. De extra credits krijgen ze cadeau bij de eerste bestelling en door gebruik te maken van een speciale link op de website van Balieplus

Yes-CO

Yes-co beschikt over een automatiseringssysteem speciaal voor makelaars en vastgoedbeheerders. Ze hebben een uniek concept: het automatiseringssysteem, met de kwaliteit van een volledig CRM-systeem, kan gratis worden aangeschaft en vervolgens naar wens worden aangevuld met betaalde apps uit de App Market.

Xitres

Specialist in IT-oplossingen voor vastgoed. Met realtime marktinzichten en unieke CRM-oplossingen brengen wij vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Xitres is de nieuwe naam van Nieuwbouw Nederland. De laatste jaren hebben we onze Vastgoed IT dienstverlening en de organisatie flink uitgebreid. Hierdoor dekte de oude bedrijfsnaam niet meer de lading.

MijnKantoor

Mijn Kantoor levert een CRM en ERP cloud platform met een architectuur die er op is gericht om klanten van het accountantskantoor excellente dienstverlening te bieden. Het koppelt en integreert met accountancy applicaties op het gebied van administratie, loonverwerking, fiscale aangiften of dossier. Het CRM is geïntegreerd met de klant- en teamcommunicatie, klant processen, taken en het online dossier. 

Finact

Finact ontwikkelt webbased financiële en actuariële rekenmodules en applicaties welke betrekking hebben op het pensioen- en verzekeringsvakgebied. Naast de software welke wij zelf exploiteren ontwikkelen wij tevens financiële en actuariële applicaties voor derden. Hierbij kunt u denken aan webservices, portalen en planners welke in andere websites kunnen worden geïntegreerd.

Vidua Vastgoed

Vidua Vastgoed ontwikkelt samen met partners producten voor makelaars, hypotheekadviseurs, geldverstrekkers en notarissen binnen de vastgoedmarkt. Een van de producten die op de planning staat is een dienst voor adviseurs om het klantonderzoek uit te voeren dat volgens de Wwft verplicht is. Gezien het digitale en innovatieve karakter van deze dienst zocht Vidua Vastgoed een partij die KYC en CDD-services kan leveren met een solide technisch platform en makkelijk te implementeren APIs. In SCOPE FinTech Solutions heeft Vidua Vastgoed deze partner gevonden.

Interested in becoming a partner?