Skip to content

Partners

Voor de totstandkoming van de CDD On Demand oplossing / de CDD Cloud Portal (voor large accounts) wordt samengewerkt met verschillende partners. Neem contact op om ook een partner te worden.

Data partners

Acuris Risk Intelligence: Acuris Risk Intelligence levert data, die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de verplichte achtergrondcontroles van personen en bedrijven met de Cloud Service van CDD On Demand. Acuris Risk Intelligence is een wereldwijd opererende specialist in nieuws, onderzoek, analyse en data voor financiële professionals.

Sinds de oprichting in 2000 is Acuris Risk Intelligence een groeiende onderneming gericht op informatiemerken, verenigd door gemeenschappelijke kenmerken zoals sectorkennis, analytische vaardigheden, eigen gegevens en oplossingen voor het bieden van maximale waarde. Acuris Risk Intelligence heeft 1.300 medewerkers, waaronder 600 gespecialiseerde journalisten en analisten, verspreid over 67 locaties over de hele wereld.

Acuris Risk Intelligence is leverancier van veel van ’s werelds belangrijkste adviesbureaus, investeringsbanken, advocatenkantoren, hedgefondsen, private equity en andere bedrijven. Zij vertrouwen op Acuris Risk Intelligence om hen te helpen gespecialiseerde markten te begrijpen en ideeën te vinden voor bedrijfsontwikkeling.

Kamer van Koophandel: Voor een onderzoek naar Nederlandse UBO’s en concernverbanden maakt de CDD On Demand oplossing gebruik van uittreksels van de Kamer van Koophandel.

Cloud partner

Microsoft Azure: SCOPE FinTech Solutions is al ruim twintig jaar Microsoft Partner en heeft hiermee aan alle eisen voldaan die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt onder meer een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in. Daarnaast biedt het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament voor nieuwe ontwikkelingen, waarmee de software-oplossingen van SCOPE FinTech Solutions sneller en gemakkelijker integreren met andere toepassingen. Een aantal pluspunten van Microsoft Azure:
  • Beveiliging Microsoft Azure helpt om klantgegevens veilig te houden.
  • Privacy: Microsoft Azure geeft klanten eigendom en controle over hun gegevens.
  • Naleving: Microsoft Azure voldoet aan wereldwijde normen
  • Betrouwbaarheid en flexibiliteit: Microsoft Azure houdt uw applicaties draaiend en uw gegevens beschikbaar.

Marketing partner

Balieplus: Balieplus helpt advocaten om zo efficiënt mogelijk te ondernemen, in de overtuiging dat elke advocaat het best tot zijn recht komt als hij zich niet hoeft bezig te houden met allerlei organisatorische zaken. De CDD On Demand oplossing zal de advocaten ontzorgen waardoor zij zich volledig kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten.

Vanwege de samenwerking krijgen leden van Balieplus tien procent extra credits als ze via Balieplus gebruik maken van de door SCOPE aangeboden dienst. De extra credits krijgen ze cadeau bij de eerste bestelling en door gebruik te maken van een speciale link op de website van Balieplus

Privacy Direct: SCOPE FinTech Solutions heeft een samenwerking met Privacy Direct voor de CDD On Demand-producten.

Privacy Direct is een jong, dynamisch privacy advies bureau.

Privacy Direct ervoor dat u blijft voldoen aan de strenge privacyregels. Zo kunnen Data Privacy hoge boetes of reputatieschade aan uw bedrijf/organisatie als gevolg van privacyschendingen voorkomen.

Regelgeving partner

DPO Consultancy: SCOPE FinTech Solutions heeft een samenwerking met een externe Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming (FG)) voor de CDD On Demand-producten. De DPO heeft een onafhankelijke positie. De DPO beoordeelt onder andere de genomen veiligheidsmaatregelen.

Daarnaast waarborgt de DPO de naleving van de verschillende wetten die betrekking hebben op gegevensverwerking. Voorafgaand aan de samenwerking heeft er een assessment plaatsgevonden om te toetsen en vaststellen in welke mate SCOPE FinTech Solutions aan de eisen van de AVG voldoet.

Het DPO Consultancy team, dat bestaat uit onafhankelijke Functionarissen Gegevensbescherming, juristen en specialisten, beschikt over diepgaande kennis en brede praktijkervaring. “DPO Consultancy is de expert bij het begeleiden van organisaties in het realiseren van hun Privacy Journey, waaronder AVG-compliant worden en blijven“.