Skip to content

Partners

Word vandaag nog een partner bij SCOPE FinTech Solutions en geniet van alle voordelen van het partnerschap.

Samenwerken met de juiste organisaties is van het grootste belang bij het ontwikkelen en leveren van de beste CDD-oplossingen. Wij willen samenwerken met toonaangevende professionals op het gebied van gegevens, hosting en wet- en regelgeving. Deze veelzijdige partnerschappen geven ons een voorsprong bij het perfectioneren van ons product, terwijl we voorop blijven lopen in een steeds veranderend digitaal landschap.

We kijken uit naar het voortdurend versterken van onze relaties en het uitrollen van eersteklas oplossingen!

Product Ontwikkeling & Techniek

Microsoft Azure

SCOPE FinTech Solutions is al ruim twintig jaar Microsoft Partner en heeft hiermee aan alle eisen voldaan die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt onder meer een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in. Daarnaast biedt het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament voor nieuwe ontwikkelingen, waarmee de software-oplossingen van SCOPE FinTech Solutions sneller en gemakkelijker integreren met andere toepassingen. Een aantal pluspunten van Microsoft Azure:

Beveiliging Microsoft Azure helpt om klantgegevens veilig te houden. Privacy: Microsoft Azure geeft klanten eigendom en controle over hun gegevens. Naleving: Microsoft Azure voldoet aan wereldwijde normen. Betrouwbaarheid en flexibiliteit: Microsoft Azure houdt uw applicaties draaiend en uw gegevens beschikbaar.

Acuris Risk Intelligence

Acuris Risk Intelligence levert data, die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de verplichte achtergrondcontroles van personen en bedrijven met de Cloud Service van CDD On Demand. Acuris Risk Intelligence is een wereldwijd opererende specialist in nieuws, onderzoek, analyse en data voor financiële professionals.

Sinds de oprichting in 2000 is Acuris Risk Intelligence een groeiende onderneming gericht op informatiemerken, verenigd door gemeenschappelijke kenmerken zoals sectorkennis, analytische vaardigheden, eigen gegevens en oplossingen voor het bieden van maximale waarde. 

iDenfy

iDenfy is de partner op het gebied van de identificatie- en verificatie oplossing van SCOPE FinTech Solutions. iDenfy is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in online IDentificatie- en Verificatiediensten, (ID&V). De samenwerking is gericht op het integreren van iDenfy’s state-of-the-art identificatie- en verificatietechnologie in de Customer Due Diligence (CDD) software van SCOPE.

 

SCOPE FinTech Solutions integreert de identificatie- en verificatieoplossingen van iDenfy om een naadloze en efficiënte ervaring te bieden aan haar klanten. De integratie stelt SCOPE in staat om geavanceerde functies zoals documenten check, -validatie en gezichtsvalidatie aan te bieden.

Eurius

Het advocaten kantoor Eurius is de specialist op het gebied van Europese AML/CFT wet- &  regelgeving en adviseert en begeleidt SCOPE FinTech Solutions in het product ontwikkelproces om ervoor te zorgen dat de functionaliteiten binnen de software in lijn blijven met de wet- & regelgeving. Eurius doet dit vanuit een ruime praktijk ervaring van procederen namens klanten tegen diverse toezichthouders over Wwft/AML gerelateerde cases. 

DPO Consultancy

DPO Consultancy is een expert op het gebied van privacy & data protectie. DPO Consultancy vervult een toezichthoudende rol bij SCOPE FinTech Solutions en levert de zogenaamde Data Protection Officer die toeziet op de naleving van alle richtlijnen en procedures met betrekking tot het voldoen aan de GDPR (AVG) en de rapportages over dit toezicht verzorgt. 

KvK

Voor een onderzoek naar Nederlandse UBO’s en concernverbanden maakt de CDD On Demand oplossing gebruik van uittreksels en het UBO register van de Kamer van Koophandel.

Resellers & Distributeurs

Privacy Direct

SCOPE FinTech Solutions heeft een samenwerking met Privacy
Direct voor de CDD On Demand-producten. Privacy Direct is een jong, dynamisch privacy advies bureau.

Privacy Direct zorgt ervoor dat u blijft voldoen aan de strenge
privacyregels. Zo kunnen Data Privacy hoge boetes of reputatieschade aan uw bedrijf/organisatie als gevolg van privacy schendingen voorkomen.

Balieplus

Balieplus helpt advocaten om zo efficiënt mogelijk te ondernemen, in de overtuiging dat elke advocaat het best tot zijn recht komt als hij zich niet hoeft bezig te houden met allerlei organisatorische zaken. De CDD On Demand oplossing zal de advocaten ontzorgen waardoor zij zich volledig kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten.

Vanwege de samenwerking krijgen leden van Balieplus tien procent extra credits als ze via Balieplus gebruik maken van de door SCOPE aangeboden dienst. De extra credits krijgen ze cadeau bij de eerste bestelling en door gebruik te maken van een speciale link op de website van Balieplus