Skip to content

Prijzen CDD On Demand

De webversie

Met CDD On Demand kunt u gemakkelijk en snel uw cliënten screenen en monitoren.
Wij gebruiken hiervoor een credit systeem (€1,50 per credit). U schaft credits aan in onze webshop en met de credits kunt u een compliance check uitvoeren, uw cliënten monitoren en een UBO check uitvoeren. 

Met de compliance check worden automatisch gegevens opgevraagd van diverse bronnen over de door u ingevoerde persoon en/of bedrijf. Natuurlijke personen en/of bedrijven kunt u zo laten screenen langs  verschillende (sanctie)lijsten. Plaatst u een cliënt op de monitorlijst, dan wordt deze cliënt 365 dagen gemonitord en krijgt u een bericht als er iets veranderd in de status van uw klant.  Zo kunt u uw risicobeoordeling up-to-date houden. 

Op basis van een KvK-nummer krijgt u middels de UBO check meer inzicht in de structuur van een bedrijf en de betrokken personen.

Prijzen

CDD Componenten

Compliance check

Wat wordt gecheckt?

1 Credit (per onderzoek)

UBO Check

Hoe werkt het?

3 Credits*

*De daadwerkelijke kosten voor de UBO check worden achteraf vastgesteld. De UBO check zoekt naar UBO(s) door middel van het opvragen van gegevens van gerelateerde ondernemingen bij de Kamer van Koophandel. De UBO check kost drie credits per gevonden onderneming. U Heeft minimaal 25 credits nodig om een UBO check te kunnen starten.

Monitoring


Wat houdt het in?

2 Credits
(per client per jaar)

Risicobeoordeling


Wat zijn de voordelen?

1 Credit

Voorbeeld case - UBO check

U bent op zoek naar de UBO van het bedrijf Hoofddorp Vermogensbeheer met Kamer van Koophandelnummer 0123456.

Na het invullen van het KvK-nummer bij de UBO check in CDD On Demand, wordt er getracht om de UBO te achterhalen door zo veel mogelijk gegevens de achterhalen van het bedrijf en (mogelijke) andere ondernemingen.

Uit de check blijkt dat Hoofddorp Vermogensbeheer B.V. nog een holding boven zich heeft, namelijk Degraaff Holding B.V. en dat de algemeen directeur en enig bestuurslid Maarten L.S. de Graaff is.

De kosten van deze UBO check zijn dan:

  • Voor het raadplegen van het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor de gegevens van Hoofddorp Vermogensbeheer B.V. betaalt u drie credits
  • Voor het raadplegen van het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor de gegevens van Degraaff Holding B.V. betaalt u drie credits

In totaal kost het zes credits = €9,00 (ex. btw)

 

Contact us

Disclaimer: SCOPE FinTech Solutions streeft ernaar dat de via de CDD on Demand beschikbaar gestelde data actueel, volledig en feitelijk juist is. Door gebruik te maken van deze service accepteert u echter dat onjuistheden en/of onvolledigheden niet compleet uit te sluiten zijn en dat SCOPE FinTech Solutions voor dergelijke onjuistheden en/of onvolledigheden op geen enkele wijze aansprakelijk is.

Contact information

+31 (0) 23 517 9200

Wijkermeerstraat 5, 2131 HB in Hoofddorp

Monday to Friday from 9 AM to 5 PM

Except for Holidays