Skip to content
shutterstock_267766277

RE/MAX Nederland & SCOPE FinTech Solutions slaan handen ineen

Leestijd: 2 min.

In het kort

SCOPE FinTech Solutions, al sinds 1987 expert op het gebied van datakwaliteit, CRM-software en thuis in de wereld van de financiële en juridische dienstverlening, is een samenwerking aangegaan met RE/MAX Nederland. Concreet betekent dit dat RE/MAX makelaars CDD On Demand aangeboden wordt, een voor makelaars bijzonder waardevol instrument om op eenvoudige en te controleren wijze te kunnen voldoen aan verplichtingen die vallen onder de Wwft.

RE/MAX biedt CDD On Demand aan

Sinds het ontstaan in het jaar 1973, is RE/MAX gegroeid tot ’s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. Momenteel werken er meer dan 130.000 makelaars in bijna 100 landen over de gehele wereld. RE/MAX verovert de wereld. Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie.

RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. RE/MAX voorziet makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Een van deze tools is nu ook de SCOPE FinTech CDD On Demand-oplossing.

Het systeem is meteen te gebruiken

CDD On Demand is er al vanaf een bedrag van €1,50 per controle en er kan onmiddellijk met het systeem gewerkt worden. Er is geen langdurige overeenkomst noodzakelijk en alle cliënten kunnen geautomatiseerd worden verwerkt. CDD On Demand is in feite het geautomatiseerde proces voor cliëntenonderzoek in het kader van Customer Due Diligence.

‘’In het kader van de Wwft en het cliëntenonderzoek wilde ik graag een CDD-oplossing. Nadat wij een aantal aanbieders getest hebben, gebruiken wij nu de CDD On Demand tool van SCOPE FinTech Solutions. De tool werkt snel, simpel en efficiënt. De rapportage die het systeem genereert is professioneel, helder, overzichtelijk en voldoet aan de eisen die aan ons worden gesteld als makelaars. Daarnaast zit je niet vast aan contracten en is het een laagdrempelige manier om de juiste informatie te genereren.’’ – Dennis de Haan: gebruiker van CDD On Demand

Voordeel voor RE/MAX makelaars

Vanwege de samenwerking krijgen aangesloten makelaars tien procent korting via de aangesloten RE/MAX kantoren. Ook voor de cliënten van de makelaars biedt dit voordelen; want meer dan ooit heeft de makelaar tijd om uw huis aan te kopen of verkopen, nu hij weet dat er CDD On Demand is.