CDD On Demand

Seriecontrole

In één  keer het gehele cliëntenbestand controleren? Ook dat kan met CDD On Demand! U levert heel eenvoudig via een Excel-bestand de personen en/of bedrijven aan die u wilt controleren en CDD On Demand doet de rest. Bovendien ontvangt u van elke controle een gewaarmerkt rapport met de resultaten van de compliance check.

Is uw organisatie bezig met een fusie of bedrijfsovername?

Heeft u achterstand met het voldoen aan uw Wwft-verplichtingen?

Bent u van plan een klantenbestand aan te kopen of over te nemen?

In een keer al uw cliënten screenen

Met de cliëntenbestand screening kunt u uw gehele bestaande cliëntenbestand in één keer volledig screenen. Controleer uw gehele cliëntenbestand op o.a. Politiek Prominente Personen (PEP), sancties en negatieve media.

De cliëntenbestand screening bespaart u enorm veel tijd en zorgt ervoor dat u volgens de Wwft-procedure gedekt bent.

Wat heeft u nodig?

Het enige wat u nodig heeft is een Excel-bestand met daarin de voornamen, achternamen, geboortedatum en land. Het land is overigens alleen nodig als u ook het geografisch risico wilt controleren. Voor het controleren van bedrijven heeft u de bedrijfsnaam, land, stad, straatnaam, nummer en postcode nodig voor het uitvoeren van een compliance check.

Daarnaast heeft u uiteraard voldoende saldo credits nodig op uw account. Elke compliance check (bedrijf of persoon) kost 1 credit. 

Hoe werkt het?

U logt in op uw CDD On Demand account en u controleert uw creditsaldo. U gaat naar het tabblad seriecontrole en toets de naam in van de controle. Kies of u bestaande cliënten (opnieuw) wil controleren of nieuwe cliënten wil controleren en kies of u personen of bedrijven wil controleren. Upload het Excel-bestand wat u wilt controleren en u kunt eenvoudig de controle starten.