CDD On Demand

De Europese Unie heeft beperkende maatregelen aangekondigd als reactie op de crisis in Oekraïne. Onze partner Acuris Risk Intelligence heeft nieuwe verklaringen afgelegd met betrekking tot de huidige sanctieomgeving tegen Rusland. Deze verklaring houdt in dat Acuris Risk Intelligence er alles aan zal doen om eventuele wijzigingen binnen 24 uur in de database op te nemen. Aangezien de koppeling tussen SCOPE CDD On Demand en Acuris Risk Intelligence real-time is, betekent dit dat de resultaten ook binnen 24 uur in de compliance check zichtbaar zijn. Op sanctielijsten staan personen en entiteiten die onderworpen zijn aan financiële beperkingen om terrorismebestrijdingsregimes en het witwassen van geld over de hele wereld te verbieden. Als u zakendoet, wilt u natuurlijk zeker weten dat u relaties opbouwt met de juiste mensen. Het is daarom belangrijk om de zakenrelatie goed te screenen voor u een zakelijke relatie aangaat. Met CDD On Demand Solution kunt u uw klanten dagelijks monitoren. Wanneer tijdens de dagelijkse controle een mogelijke match wordt gevonden voor een van de personen of bedrijven op de monitoringlijst, ontvangt u hiervan bericht. Mocht u een melding krijgen, dan kunt u direct actie ondernemen. De monitorfunctie op CDD On Demand is een jaar geldig. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om dit automatisch te verlengen.  Samen met onze partners zorgen wij voor een up-to-date software platform waar u op kunt vertrouwen.

Seriecontrole

In één  keer het gehele cliëntenbestand controleren? Ook dat kan met CDD On Demand! U levert heel eenvoudig via een Excel-bestand de personen en/of bedrijven aan die u wilt controleren en CDD On Demand doet de rest. Bovendien ontvangt u van elke controle een gewaarmerkt rapport met de resultaten van de compliance check.

Is uw organisatie bezig met een fusie of bedrijfsovername?

Heeft u achterstand met het voldoen aan uw Wwft-verplichtingen?

Bent u van plan een klantenbestand aan te kopen of over te nemen?

In een keer al uw cliënten screenen

Met de cliëntenbestand screening kunt u uw gehele bestaande cliëntenbestand in één keer volledig screenen. Controleer uw gehele cliëntenbestand op o.a. Politiek Prominente Personen (PEP), sancties en negatieve media.

De cliëntenbestand screening bespaart u enorm veel tijd en zorgt ervoor dat u volgens de Wwft-procedure gedekt bent.

Wat heeft u nodig?

Het enige wat u nodig heeft is een Excel-bestand met daarin de voornamen, achternamen, geboortedatum en land. Het land is overigens alleen nodig als u ook het geografisch risico wilt controleren. Voor het controleren van bedrijven heeft u de bedrijfsnaam, land, stad, straatnaam, nummer en postcode nodig voor het uitvoeren van een compliance check.

Daarnaast heeft u uiteraard voldoende saldo credits nodig op uw account. Elke compliance check (bedrijf of persoon) kost 1 credit. 

Hoe werkt het?

U logt in op uw CDD On Demand account en u controleert uw creditsaldo. U gaat naar het tabblad seriecontrole en toets de naam in van de controle. Kies of u bestaande cliënten (opnieuw) wil controleren of nieuwe cliënten wil controleren en kies of u personen of bedrijven wil controleren. Upload het Excel-bestand wat u wilt controleren en u kunt eenvoudig de controle starten.