Skip to content

We hebben opnieuw de Microsoft Silver Partner-status in Application Development behaald!

Leestijd: 2 min.

Goed nieuws voor deze maand:

Microsoft heeft ons de Silver Partner-status toegekend in de catergorie Applicatieontwikkeling.

Deze status laat zien dat SCOPE marketing technology B.V. de technische mogelijkheden bij het ontwerpen, ontwikkelen en bewaken van cloud- en webgebaseerde applicaties voor klanten in Azure of Microsoft 365 uitstekend beheerst. Hiermee behoren we tot de top 5% van Microsoft-partners wereldwijd.

Daarom doen we er alles aan om de voordelen van onze klanten te maximaliseren bij het implementeren van Microsoft-oplossingen en -technologieën. Dankzij deze certificering onderscheiden we ons van onze concurrenten, waardoor we aan belangrijke vereisten kunnen voldoen en oplossingen kunnen bieden voor klanten in alle soorten en maten.

Het ontwikkelplatform van Microsoft biedt een solide basis voor nieuwe ontwikkelingen, waardoor we onze softwareoplossingen sneller en eenvoudiger kunnen integreren met andere applicaties.

Een opmerkelijk voordeel ligt in projectmanagement. Dankzij onze IT-experts worden projecten strakker geleid waardoor deadlines behaald worden. Niet alleen bij onze bestaande klanten, maar ook bij implementaties bij nieuwe klanten.

Het behalen van de Silver Partner-status is een geweldig bewijs van ons vermogen om de eisen van klanten op te lossen met hoogwaardige, gespecialiseerde softwareoplossingen die gebruikmaken van Microsoft-technologie.

Last but not least toont het competentieniveau van de Microsoft Silver-status het harde werk en de voortdurende toewijding van ons team om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid.  

Zonder ons teamwork, het vertrouwen van onze klanten en alle ondersteuning van Microsoft is dit niet mogelijk.