Skip to content

CDD On Demand webversie

Met de CDD On Demand kunt u snel en eenvoudig starten met het uitvoeren van een Wwft-cliëntenonderzoek. U krijgt automatisch een uitgebreid CDD-rapport van de door u ingevoerde persoon of bedrijf.

cdd webversie

Wat anderen over ons zeggen

“Vrolijke medewerkers, beloftes worden nagekomen en meteen hulp waar nodig”

Hendrix & Huybregts Makelaars

“De tool die is gericht op ontzorging, zorgt daar daadwerkelijk voor”

Beta Financiële Raadgevers

“CDD On Demand bespaart ons veel kostbare tijd, die we kunnen besteden aan onze klanten”

Puur Beleggen

CDD On Demand webversie

Direct en eenvoudig starten

Begin dan met de CDD On Demand webversie. U kunt online credits kopen en u ontvangt uw account met creditsaldo waar u direct mee aan de slag kunt. De webversie is de makkelijkste en snelste manier om te beginnen met CDD On Demand. U zit niet vast aan contractuele verplichtingen bij gebruik van de webversie

In de webversie van CDD On Demand kunt u een Wwft-cliëntenonderzoek uitvoeren, de UBO achterhalen, uw cliënten monitoren en uw gehele cliëntenbestand in één keer controleren.

In de webshop kunt u credits aanschaffen om meteen te beginnen het het uitvoeren van uw checks. Nadat u credits hebt aangeschaft ontvangt u een mail om uw account te activeren en u kunt meteen aan de slag! Mocht u al een account hebben dan worden de aangeschafte credits direct op uw account bijgeschreven.

De CDD On Demand oplossing ondersteunt u in het uitvoeren van een uitgebreide en traceerbare compliance check, UBO check, serie check of het dagelijks monitoren van uw cliënten. Op deze manier bent u altijd compliant met de regelgeving en loopt uw bedrijf geen risico om (in)direct zaken te doen met criminele organisaties, terroristische organisaties of mee te werken aan witwaspraktijken.

Voorbeeld als er een match is gevonden op een of meerdere controlepunten

Functionaliteiten

UBO check

Met behulp van de CDD On Demand oplossing kunt u de Ultimate Beneficial Owner (UBO) of mogelijke UBO achterhalen.

Monitoring

De CDD On Demand oplossing monitort uw cliënten en geeft u een waarschuwing wanneer er een wijziging is in uw zoekopdracht. Hierdoor blijft uw database up-to-date.

Compliance check

De CDD on Demand oplossing scant een persoon op verschillende punten en geeft een melding wanneer er een match is op een van deze punten.

Seriecontrole

Met de CDD On Demand webversie kunt u meerdere clientbestanden tegelijk screenen.

Waar wordt er op gecontroleerd bij de compliance check?

Voor het Wwft-cliëntenonderzoek controleert onze CDD Compliance Check op verschillende punten. 

Welke opties heeft de CDD On Demand oplossing?

De CDD On Demand oplossing is beschikbaar voor alle Wwft-plichtige instellingen. U kunt kiezen voor een API om het in uw eigen systeem in te bouwen of de webversie.

Compliance Management Portal

Voor Large Accounts

Voor Large Accounts is het Compliance Management Portal beschikbaar. Het Compliance Management Portal biedt dezelfde kern CDD-services als CDD On Demand, maar dan in een robuust portaal voor meerdere gebruikers met meer geavanceerde functies en functionaliteiten.

CDD API integratie

API Integratie

Voor partners / wederverkopers en oplossingen die integratie met software van derden vereisen, is de CDD API beschikbaar. De CDD API biedt klanten de mogelijkheid om de beschikbare CDD-diensten en data te integreren in hun eigen proces- en softwareplatform.