Skip to content

CDD On Demand webversie

Met de CDD On Demand webversie kunt u snel en eenvoudig starten met het uitvoeren van een Wwft-cliëntenonderzoek. U krijgt automatisch een uitgebreid CDD-rapport van de door u ingevoerde persoon of bedrijf.

De webversie is ideaal als u snel wilt starten en een klantenbestand heeft tot ongeveer 5.000 klanten. Wilt u meer dan 5.000 controles per jaar uitvoeren? Check dan ook onze mogelijkheden om te integreren. 

Wat andere over ons zeggen

“Vrolijke medewerkers, beloftes worden nagekomen en meteen hulp waar nodig”

Hendrix & Huybregts Makelaars

“De tool die is gericht op ontzorging, zorgt daar daadwerkelijk voor”

Beta Financiële Raadgevers

“CDD On Demand bespaart ons veel kostbare tijd, die we kunnen besteden aan onze klanten”

Puur Beleggen

De CDD On Demand webversie

Direct en eenvoudig starten? Begin dan met de CDD On Demand webversie. U kunt online credits kopen en u ontvangt uw account met creditsaldo waar u direct mee aan de slag kunt. De webversie is de makkelijkste en snelste manier om te beginnen met CDD On Demand. U zit niet vast aan contractuele verplichtingen bij gebruik van de webversie

In de webversie van CDD On Demand kunt u een Wwft-cliëntenonderzoek uitvoeren, de UBO achterhalen, uw cliënten monitoren en uw gehele cliëntenbestand in één keer controleren

In de webshop kunt u credits aanschaffen om meteen te beginnen het het uitvoeren van uw checks. Nadat u credits hebt aangeschaft ontvangt u een mail om uw account te activeren en u kunt meteen aan de slag! Mocht u al een account hebben dan worden de aangeschafte credits direct op uw account bijgeschreven.

De CDD On Demand oplossing ondersteunt u in het uitvoeren van een uitgebreide en traceerbare compliance check, UBO check, serie check of het dagelijks monitoren van uw cliënten. Op deze manier bent u altijd compliant met de regelgeving en loopt uw bedrijf geen risico om (in)direct zaken te doen met criminele organisaties, terroristische organisaties of mee te werken aan witwaspraktijken.

Voorbeeld als er een match is gevonden op een of meerdere controlepunten

Functionaliteiten

UBO check

Met behulp van de CDD On Demand oplossing kunt u de Ultimate Beneficial Owner (UBO) of mogelijke UBO achterhalen.

Daily monitoring

De CDD On Demand oplossing monitort uw cliënten en geeft u een waarschuwing wanneer er een wijziging is in uw zoekopdracht. Hierdoor blijft uw database up-to-date.

Compliance check

De CDD on Demand oplossing scant een persoon op verschillende punten en geeft een melding wanneer er een match is op een van deze punten.

Serie check

Met de CDD On Demand webversie kunt u meerdere clientbestanden tegelijk screenen.

Welke achtergrond controles worden er gedaan?

Voor het Wwft-cliëntenonderzoek controleert CDD On Demand op verschillende punten. 

Welke opties heeft de CDD On Demand oplossing?

De CDD On Demand oplossing is beschikbaar voor alle Wwft-plichtige instellingen. U kunt kiezen voor een API om het in uw eigen systeem in te bouwen, de webversie of de cloud portal in combinatie met de SCOPE Know Your Customer Cloud oplossing.

SCOPE CDD On Demand webversie

De snelste en makkelijkste manier om te starten met CDD On Demand. Online credits kopen en inloggen in de cloudomgeving van CDD On Demand. 

SCOPE CDD On Demand API Integratie voor doorverkoop

Integreer de CDD On Demand oplossing in uw eigen software en verkoop de alles-in-een oplossing door aan uw klanten.

SCOPE CDD On Demand API Integratie voor eigen gebruik 

Integreer de CDD On Demand oplossing met uw bestaande en vertrouwde systemen voor een alles-in-een oplossing.